top of page
IMG_2398.JPG

Pulverlack Hedesunda

Pulverlack i Hedesunda grundades år 1997 som ett litet enmansföretag. Vid den tiden utfördes all lackering för hand, och företaget levde på en hög kvalitet och god service. År 2010 installerades en mindre lackeringslina för mindre detaljer, men en stor del av arbetet fortsatte att utföras för hand utan förbehandling.

År 2016 genomgick verksamheten en betydande utveckling genom expansion av lokaler och upprättandet av en ny anläggning. Denna investering ökade vår kapacitet avsevärt och har sedan dess genomgått en snabb tillväxt. År 2023 gjorde vi en ny satsning genom att bygga en ny fabrik, vilket markant har förbättrat vår förmåga att leverera hög servicegrad. Vi har nu möjlighet att erbjuda våra kunder den senaste tekniken i kombination med vår långa erfarenhet av pulverlackering, samtidigt som vår grundläggande passion för lackering och service fortfarande genomsyrar företaget.

Vår ambition är att driva en modern lackeringsverksamhet som erbjuder oslagbar kvalitet och hög servicegrad till våra kunder. Denna satsning positionerar oss väl för att möta och överträffa våra kunders förväntningar.

bottom of page