top of page
2H1A0263.jpg

Vi erbjuder en rad olika tjänster inom pulverlackering och hantering av metallprodukter. Kontakta oss för vidare diskussion hur vi kan möta just dina behov. Läs mer nedan.

2H1A0263.jpg

Våra tjänster

Vi erbjuder en rad olika tjänster inom pulverlackering och hantering av metallprodukter. Kontakta oss för vidare diskussion hur vi kan möta just dina behov. Läs mer nedan.

IMG_2411.JPG

Pulverlackering

Vi är specialister på pulverlackering och sätter fokus på att leverera hög kvalitet med en utmärkt service. Vi tar hand om olika typer av gods, oavsett om det är små detaljer eller större serier. Sedan 2016 har vi kontinuerligt utvecklat våra processer och investerat i en modern anläggning.

Vår lackeringslina har hög kapacitet och är särskilt lämpad för storskaliga serier där vi strävar efter att möta varje kunds unika behov. Lackboxen är av typen Wagner SuperCube med sex stycken C4-pulverpistoler på vardera sida.

Maxmått på gods i vår anläggning: 3000 mm x 2000 mm x 700 mm

Handlackering
För gods som kräver extra uppmärksamhet och precision används handlackering. Detta är speciellt lämpligt för enstaka produkter eller gods med svårt åtkomlighet. Vår handlackeringsenhet arbetar separat från den maskinella anläggningen och bemannas av erfarna lackerare. Vår handenhet är av märket Wagner och pulvret appliceras med elekrostad.

122960099_3311222985641317_1607022143872460066_n.jpg

Transport & logistik

Våra två lastbilar ser till att effektivt transportera gods mellan din plats och vår anläggning. Vi erbjuder även logistikhantering. Vårt syfte är att göra hela processen så smidig och effektiv som möjligt för våra kunder, samt utgöra lösningar som passar just dina behov för att underlätta hela logistikprocessen.​

IMG_2916.JPG

Montering

Vi på Pulverlack erbjuder montering av hög kvalitet där vi är specialiserade på olika material som plåt, glas och aluminium i många olika storlekar. Vår monteringsavdelning är inte bara utrustad för att bearbeta externa artiklar, vi monterar även produkter som vi själva tillverkar.

IMG_2888.JPG

Aluminiumbearbetning

Vi bearbetar gods i aluminium där vi både kan såga och fräsa i våra maskiner. Oavsett om det handlar om enklare profiler eller avancerade detaljer är vi mån om att leverera aluminiumprodukter av högsta kvalitet till våra kunder.

Såg
Våra två aluminiumsågar är utrustade med 5-axliga automatiska kapningsmaskiner. Denna utrustning möjliggör snabb och exakt bearbetning av aluminiumprofiler och detaljer med ett precist resultat. Vi kan såga upp till 6 meters längd.

Fräs
Vår fräsavdelning är utrustad med två kraftfulla maskiner - en SBZ174 och en SBZ140. Båda dessa 4-axliga fräsmaskiner ger oss möjlighet att skapa komplexa former och exakta detaljer med hög precision samt kompetent personal som CNC-operatör.

Vi är flexibla gällande vår tjänst och kan även erbjuda lackering, montering och paketering av godset.

421992175_17853252003108539_7430571314346089434_n.jpg

Tillverkning

Vi tillverkar mindre produkter i tunnplåt - exempelvis detaljer som fönsterbläck. Processen innefattar ett noggrant urval a material och en innovativ användning av teknik för att uppnå önskad kvalitet.

Vår tunnplåtstillverkning omfattar skapandet av små produkter och detaljer. Vår snabba valsmaskin ger oss flexibilitet att arbeta med tunnplåt på många olika sätt. Dessutom har vi en ytterligare maskin för att bocka tunnplåten på önskat vis, vilket ger oss möjligheten att skapa former och strukturer som passar specifika designkrav.

Oavsett om det handlar om fönsterbläck eller andra små produkter, strävar vi efter att erbjuda skräddarsydda lösningar för våra kunders behov.

IMG_2920.JPG

Paketering

Vi erbjuder paketering där vi ser till att varje paket är noggrant emballerat för att garantera säker transport och leverans oavsett om det handlar om ömtåliga föremål, produkter med specifika krav eller varierande storlekar.

Vår paketeringstjänst är flexibel och kan anpassas för olika behov och produkttyper. Vi tar hänsyn till både produkternas storlek och känslighet för att säkerställa att de är väl skyddade under hela leveransprocessen.

bottom of page