top of page
IMG_2411.JPG

Jobba hos oss

Pulverlack i Hedesunda är en industriverksamhet som specialiserar sig inom områden som bland annat pulverlackering, tillverkning av diverse metallprodukter, aluminiumbearbetning och montering. Med en stark närvaro i branschen har vi kontinuerligt strävat efter att erbjuda högkvalitativa tjänster och skapa mervärde för våra kunder.

Under 2023 har vi expanderat ytterligare genom en ny fabrik i Hedesunda och består för närvarande av 35 medarbetare.

​​

Vi på Pulverlack är ett sammansvetsat team där vi alla hjälps åt och strävar efter gemensam framgång enligt mottot "laget före jaget". Om du delar vår passion för kvalitet, effektivitet och en stark arbetsgemenskap är du varmt välkommen att skicka in en spontanansökan hos oss! Läs mer om våra tjänster att ansöka till nedan.

Lackerare

Din främsta arbetsuppgift är att lackera material som hänger på vår lackeringslina. Vi har automatiska färgsprutor som lackerar den största delen av materialet, men ibland behövs även komplettering av handlackering.

Dina arbetsuppgifter kommer även att inkludera genomförande av färgbyten enligt planeringstavla, utföra kvalitetskontroller av det färdiga materialet, hantera hängning/avhängning av material på linan samt vara delaktig i packningen av de färdiga produkterna.

För att trivas i denna roll är det av största vikt att du trivs med att arbeta i högt tempo och att du innehar en noggrannhet för detaljer. Förmågan att samarbeta med kollegor är mycket viktigt. Vår lackeringslina rör sig konstant, vilket sätter krav på fysisk uthållighet och god planeringsförmåga.

CNC-operatör

I rollen som CNC-operatör hanterar du viss programmering av maskiner, men huvuddelen av arbetet fokuserar på produktion av material. Ditt arbete kan även inkludera viss montering och MIG-svetsning.

För att trivas i denna roll är det viktigt att du trivs med att arbeta i ett högt tempo. Vi värdesätter ansvarstagande, flexibilitet och en positiv inställning. Samarbetet mellan kollegor är ett målfokus.

Daglig truckkörning inom vår industri är en stor del av arbetsuppgifterna där vi lägger stor vikt vid att upprätthålla en hög säkerhetsstandard. Arbetet kan även vara fysiskt krävande.

Maskinoperatör

Som maskinoperatör hos oss kommer du ha en viktig roll i bearbetningen av aluminium genom att arbeta enligt programmerade program i våra bearbetningsmaskiner. Dina arbetsmoment kommer att inkludera kapning, fräsning och borrning.

För att trivas i denna roll krävs en förmåga att arbeta i högt tempo med en kombination av noggrannhet och effektivitet. Vi värdesätter egenskaper som ansvarstagande, flexibilitet och positiv inställning. Även om huvudfokus ligger på arbete som maskinoperatör, kan det under vissa perioder bli aktuellt att bidra på andra arbetsstationer.

Montör

Som montör hos oss kommer du att montera, limma och skruva lackerat material till en färdig produkt. För närvarande har vi 4 stationer där dessa moment bemannas för att säkerställa en smidig och effektiv produktionsprocess.

Vi söker dig som är noggrann och aldrig tummar på kvaliteten i det arbete du utför, kan arbeta i högt tempo samt trivs med att arbeta i team. Arbetet kan vara fysiskt krävande.

Operatör

Vid vår monteringslina följs en planeringstavla för att säkerställa en effektiv produktionsprocess. Arbetsuppgifterna inkluderar att plocka fram material, hänga upp och plocka ner färdiglackerat material för vidare transport. Paketering och truckkörning är också en del av arbetsdagen.

För att trivas i denna roll krävs noggrannhet och att du trivs med att arbeta i ett högt tempo. Vi söker dig med hög arbetsmoral, en vilja för fysiskt arbete och flexibilitet. Vårt team är starkt inriktade på teamwork.

bottom of page