Jobba hos oss

Vi växer och söker fler drivna medarbetare till vår verksamhet i Hedesunda. Vill du bli en del av vårt team?


Är du intresserad av att jobba hos oss?:
Just nu har vi inga lediga tjänster, men du kan skicka in en spontanansökan på tjänsterna nedan.
  • CNC-operatör
  • Lackerare
  • Maskinoperatör
  • Montörer
  • Operatörer


Kort om oss:
Pulverlack i Hedesunda är en industriverksamhet med lackering, svetsning, aluminiumbearbetning, montering, paketering och transporter. Under 2023 utökar vi verksamheten med en ny fabrik i Hedesunda. Vi är just nu 29 medarbetare och letar efter fler som vill bli en del av vårt team.


Är du eller någon du känner den vi söker?
Tveka inte att höra av dig!
Kontakta Marie: 0291-44404
marie@pulverlackhedesunda.se

CNC-Operatör
Som CNC-operatör arbetar du med viss programmering av maskinerna men till största del med produktion av material.
Viss montering och MIG svetsning förekommer.
För att trivas i denna rollen tror vi att du som söker gillar att arbeta i ett högt tempo och se laget före jaget. Vi ser även att du som söker är ansvarstagande, flexibel, positiv och gillar att samarbeta med kollegor. Arbetet kan vara fysiskt krävande. Truckkörning sker dagligen inuti vår industri så säkerheten är väldigt viktig. Vi lägger vikt vid dina personliga egenskaper, snarare än lång utbildning inom industri.


Lackerare
Har du erfarenhet av lackering sedan tidigare? Din främsta arbetsuppgift blir att lackera material som hänger på vår monteringslina. Vi har även automatiska färgsprutor som lackerar den största delen av materialet men det behöver även kompletteras med handlackering. Arbetet innefattar även färgbyten enligt planeringstavla, kvalitetskontroller av det färdiga materialet, hängning/avhängning av material på linan och packning av färdig produkt.
För att trivas hos oss är det viktigt att du tycker om att arbeta i ett högt tempo, är väldigt noggrann och lyhörd. Du är flexibel och gillar att samarbeta med kollegor. Vår lackeringslina rör sig hela tiden, vilket ställer krav på fysisk uthållighet och en god planeringsförmåga.
Lackeringen kommer vara din huvudsakliga arbetsuppgift, men det kan också bli aktuellt att vara behjälplig med andra uppgifter i produktionen. Vi är ett sammansvetsat team där alla hjälps åt och jobbar enligt mottot, laget före jaget.


Maskinoperatör
​​​​​​​​​​​​​​Som maskinoperatör hos oss blir dina arbetsuppgifter att arbeta enligt programmerade program i en bearbetningsmaskin för aluminium. I momenten ingår kapning, fräsning och borrning. 

För att trivas i denna rollen tror vi att du som söker gillar att arbeta i ett högt tempo, är noggrann och samtidigt effektiv. Vi ser även att du är en ansvarstagande , flexibel och positiv person som gillar att samarbeta med kollegor. Truckkörning sker dagligen inuti vår fabrik, så säkerheten är väldigt viktig. Vi lägger vikt vid dina personliga egenskaper, snarare än lång utbildning inom industri.  Arbetet kan ibland vara fysiskt krävande.

Din huvudsakliga arbetsuppgift blir som maskinoperatör, men vid perioder kan du behöva arbeta på andra stationer.

Montörer
​​​​​​​Som montör hos oss blir dina arbetsuppgifter att montera, limma och skruva lackerat material till en färdig produkt. Idag har vi 3 stationer som bemannas av dessa moment.

Vi lägger vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är väldigt noggrann och inte tummar på kvalitéten. Du gillar att arbeta i team. Du har en god kommunikativ förmåga och kan arbeta i ett högt tempo. Arbetet kan vara fysiskt krävande.


Operatörer
​​​​​​​Vid monteringslinan arbetar man efter en planeringstavla och plockar fram materialet, hänger upp och plockar ner det färdiglackerade materialet för vidare transport.
I arbetet ingår även paketering och truckkörning. Arbetet ställer krav på att du är noggrann och gillar att arbeta i ett högt tempo. Du som söker har en hög arbetsmoral, gillar fysiskt arbete är flexibel och lyhörd. Vi är en arbetsgrupp som jobbar som ett team och det kräver en hög samarbetsförmåga.
Hos oss kommer du att arbeta med nyfikna kollegor som inte är rädda för att hugga i när det behövs. Gillar man att arbeta i en industri med högt tempo där kroppen används så kommer du att trivas bra hos oss.